Iedereen kan gedichten lezen. U dus ook! Dat is het motto van het nieuwe Dichter bij Dichterscafé dat eemhuis (2)Amersfoort sinds deze maand rijk is. Leest u graag gedichten? Of leest u ze nu niet – u heeft geen tijd of durft het niet – maar u zou het wel willen? Dan bent u van harte welkom in het Dichter bij Dichters Café op donderdag 21 januari om 10.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis. De ochtend is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Toegang: € 5,-.

Het café wordt begeleid door dichteres Heleen Bosma. Heleen: “Wat u in een gedicht ziet, dat is wat mij interesseert – dat is altijd goed. Ik leid je met speelse lichtvoetige vragen stapsgewijs door de gedichten van bekende en onbekende dichters en dichteressen. Je leest, praat, luistert, en mijmert. Bij het beantwoorden van de vragen schrijf je ook een piepklein beetje zelf. Gedichten lezen is dan ineens een spel en een grappige puzzel.”

Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Meer informatie vindt u op www.dichterbijdichters.nl en www.heleenbosma.nl. Aanmelden kan via www.bibliotheekeemland.nl. Bij voldoende belangstelling wordt dit een maandelijkse activiteit.