Op het Twirlscrisisfeest in Zandfoort aan de Eem aanstaande zaterdag kunnen de aanwezigen kans maken op bijzondere prijzen, ter beschikking gesteld door ondernemers die op deze manier willen bijdragen aan een hoge opbrengst voor Voedsel Focus Amersfoort.

 

 

’t Kannetje stelt drie keer een diner voor twee personen ter beschikking en Citytuk heeft drie stadsrondritten voor vier personen in de bekende, vrolijk gekleurde tuktuks aangeboden. Deze prijzen zijn te winnen via een verloting waar de gasten een lot voor kunnen kopen op het feest. Daarnaast reikt wethouder Buijtelaar een tegoedbon voor een feestelijke sloeptocht uit aan de bedenker van de beste besparingstip. Deze sloeptocht is ter beschikking gesteld door Joke en Ger van Hotelschip Vita Nova. Om een extra duit in het zakje te doen doneert Zandfoort aan de Eem de helft van de drankomzet van deze avond. De dj draait verzoekplaatjes voor geld en de gasten kunnen op de foto in de roze citytuk. Alle opbrengsten gaan naar Voedsel Focus.
Steeds meer aanvragen en de spaarpot raakt leeg: met het Twirlscrisisfeest in Zandfoort proberen De Twirls de spaarpot van VoedselFocus Amersfoort weer een beetje te vullen. Hoewel, een beetje? Nee, flink vullen! En daar is hulp bij nodig. Door het kopen van toegangskaarten, een kleine donatie of meedoen aan de loterij met fantastische prijzen kan iedereen een bijdrage leveren.
Alleen al in de regio Amersfoort en Leusden zijn honderden huishoudens afhankelijk van de wekelijkse voedselpakketten van Voedsel Focus Amersfoort. Het aantal aanvragen blijft groeien, maar de voorraden bij Voedsel Focus groeien niet mee. De Twirls zetten zich al het hele jaar in om een steentje bij te dragen. Tijdens de Twirlscrisisweken hebben meerdere Twirls en hun bekenden van een minimaal budget geleefd. Het geld dat zij besparen gaat naar Voedsel Focus.
De afsluiter van deze crisisweken is het Twirlscrisisfeest. Aan de deur kost een kaartje 15 euro. Iemand die voor 3 november doneert en zich aanmeldt op www.twirls.nl, krijgt gratis toegang tot het feest. De hoogte van de donatie is hierbij niet van belang. Lees meer op www.twirls.nl.

In het kort:

Wat: Twirlscrisisfeest met band, dj, blokjes kaas, roze citytuk, verloting en stoelmassages. Een feest voor iedereen die de voedselbank een warm hart toedraagt. Mannen, vrouwen, Twirls, niet-Twirls… komt allen!

Waarom: zoveel mogelijk geld ophalen voor Voedsel Focus Amersfoort

Waar: Zandfoort aan de Eem Wanneer: zaterdag 3 november van 21:00 tot ca 01:00

Wat kost het: entree €15 per persoon. Vind je dat te veel? Lees hier hoe het voor veel minder kan (moet je wel snel zijn!).

Bron: Stad Amersfoort, Twirls, You Tube