AMERSFOORT – Eén van de groepen van Business Network International (BNI), Welvaart, komt sinds december elke woensdagochtend voor een netwerkontbijt bij elkaar in het CliniClowns College in Amersfoort. 
Patrick van Roest van CliniClowns schuift wekelijks aan bij dit ontbijt met als doel: belangrijke contacten vinden voor CliniClowns. De BNI-leden gaan actief de verhuur van het College en CliniClowns als goed doel onder de aandacht brengen van hun lokale, regionale en nationale netwerk.
Business Network International (BNI) is een zakelijke, professionele netwerkorganisatie die in Nederland circa 3.000 leden heeft, verdeeld over 126 groepen. In elke groep genereren de leden hoogwaardige zakelijke aanbevelingen voor elkaar. 
Ook CliniClowns ziet het nut van deze manier van werken. Omdat zij geen subsidie ontvangen, is CliniClowns geheel afhankelijk van onder meer giften en sponsoring uit het bedrijfsleven. Daarnaast verhuren zij de clowneske ruimtes in het College aan het bedrijfsleven om zo meer naamsbekendheid en inkomsten te genereren. Om de juiste contacten te vinden en hoogwaardige introducties bij bedrijven te krijgen is CliniClowns lid van BNI Welvaart geworden. De kosten van het lidmaatschap worden gesponsord door BNI Welvaart en de directie van BNI Amsterdam Gooi- en Vechtstreek.

 

Bron AmersfoortNu.nl