Buurauto+ is een vervoersservice waarbij vrijwilligers ouderen vervoeren binnen, maar ook buiten, de wijk. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis. Maar ook een ritje naar het winkelcentrum of een jarig kleinkind is mogelijk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een Buurauto, een elektrische auto die gedeeld wordt met de buurt.

Medio januari wil Buurauto+ gaan starten. En daarom zijn we dringend op zoek naar vrijwillige chauffeurs.  Ben je een dag of dagdeel per week beschikbaar, woon je in óf in de buurt van het Soesterkwartier?  Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vind u het lastig om met het openbaar vervoer naar een afspraak in het ziekenhuis, het winkelcentrum of een verjaardag te gaan omdat de bushalte net wat te ver is of u lang moet wachten op de regiotaxi? Voelt u zich bezwaard als u buren of familie moet vragen om u ergens naar toe te brengen?

Dan is er nu een uitkomst: Buurauto+
Als u in het Soesterkwartier woont en minder mobiel bent halen wij u graag op voor zo’n ritje. Of het nu binnen of buiten de wijk is. Een vrijwilliger uit uw eigen buurt haalt u op in een nieuwe en comfortabele auto. Ongetwijfeld maakt u ook nog een gezellig praatje met elkaar tijdens de rit!

Wordt chauffeur, klik hier.

Buurauto nodig, klik hier.