Komende donderdagavond doet de Broedplaats het Soesterkwartier aan. Van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Als Buurtbestuur Soesterkwartier “hosten” we deze bijeenkomst, samen met Ilse Kamphuis van Bijzondere Plekken vanuit haar nieuw rol bij Puntenburg. Ik zal je wat meer vertellen over wat de bedoeling is, en waarom het zo goed is om daarbij aanwezig te zijn.

Plaats: Puntenburg, restaurant-gedeelte van de Vijverzaal

Tijd:

  • 18:00 inloop met soep met broodjes; (18:15 start eten)
  • 19:00 inloop voor hen die thuis eten. (19:15 start presentatie, pitches, daarna discussies over ingebrachte onderwerpen aan tafeltjes)
  • 21:00 afsluiting

De Broedplaats is een initiatief van Bewoners033, en bedoeld om contact te maken tussen bewoners, instanties, en het stadhuis. Er komen ook altijd enkele ambtenaren, raadsleden en vaak ook een of twee wethouders naar de Broedplaats. Ik begreep dat in ieder geval wethouder Ben van Koningsveld het plan heeft aan te schuiven. En daarboven natuurlijk ook bewoners uit de hele stad. Deze keer verwachten we natuurlijk wel wat meer mensen vanuit het Soesterkwartier, een thuiswedstrijd! We eten samen, en daarna luisteren we naar goede ideeën en plannen die bewoners hebben met de wijk of de stad. Meer informatie vind je op https://bewoners033.nl/broedplaats/

Je kunt je opgeven  door een berichtje te sturen naar Maarten Rector van Bewoners033. Zijn adres is broedplaats@bewoners033.nl. Misschien heb je een leuk en/of belangrijk onderwerp om te bespreken, dat kun je ook opgeven. Je krijgt dan kort het podium om dit toe te lichten, en na de pauze bespreken we dat onderwerp aan tafeltjes.

Voor ons wel handig om te weten of je komt, want vanuit het Buurtbestuur gaan we voor jullie soep en broodjes klaarmaken. Ikzelf maak spruitjessoep en worteltjessoep, op zich al een leuke reden om te komen! Er komt ook pompoensoep en ik geloof ook groentesoep. We zullen ons best doen om het goed te laten smaken.

En als je liever thuis eet, ook prima. Dan ben je tussen 19:00 en 21:00 evenzogoed van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Henry de Gooijer
Buurtnetwerker Soesterkwartier
Telefoon: 06 – 432 82 590