Brasserie No Nonsense

Home/Actueel/Brasserie No Nonsense

Brasserie No Nonsense, ook lekker buiten eten!

 

Een recensie voor Brasserie No Nonsense volgt nog

Door |donderdag, 16 augustus 2012 |Categorieën: Actueel|Tags: , |1 Reactie

Eén reactie

  1. Nel 12 november 2012 om 12:55- Antwoorden

    Ter ere van mijn verjaardag heb ik een HighTea gehouden bij No Nonsense voor mijn familieleden. Het was fantastisch met een keur aan lekkere hapjes, ik had de gelegenheid om dit keer eens helemaal jarig te zijn. Bij No Nonsense is alles voor mij geregeld en had ik tijd om eens alle aandacht aan mijn gasten te besteden zonder heen en weer te lopen met eten en drinken. Ook mijn gasten waren zeer tevreden dus mijn feestje is helemaal geslaagd. Desiree, een pluim voor jullie allemaal! Dit bijzondere feest was onvergetelijk, bedankt.

Geef een reactie