DSC_1082Het zijn drukke tijden voor de diverse instellingen en organisaties Soesterkwartier. De afgelopen twee weken zijn er een heleboel activiteiten geweest om geld te genereren voor “het glazen huis”in Haarlem.

De Kerstmarkt in Puntenburg loopt nog tot 18 december en morgen 17 december kunt U nog sporten in Birkhoven Zorggoed vanaf 10.30 tot 11.30. Alles voor het goede doel.

Vanmorgen was er een concert in hetzelfde Birkhoven Zorggoed waar naar verluid een der medewerkers zich uitstekend kon manifesteren met een dwarsfluit.

DSC_1085Vanmiddag was het de beurt aan de balletjes met cijfertjes. De ontspanningszaal was tegen 14.00 uur goed gevuld met bewoners. Keurig het bingo bordje voor zich op tafel. De koffie en thee werd geserveerd en hier en daar schoven er nog mensen aan. In de hoek verscholen, de man en draaimolen waar het om ging. De Bingoman. Wachtend tot een ieder had plaatsgenomen en de ronde plaatjes om de cijfers op je bord af te dekken gereed, was het dan weer zover.

Langzaam maar gestaag werd er aan de molen gedraaid en verschenen de eerste nummers. Het duurde dan ook niet lang of de eerste “Bingo”viel.

DSC_1086Een keuze uit de fraai opgemaakte prijzentafel is dan het gevolg. Er waren vanmiddag geen valse bingo meldingen.

En ook hier gaat de opbrengst van deze activiteit naar Serious Request.

Het zit er bijna op.vrijdag 19 december om 10.15 wordt in de Vijverzaal van het wooncomplex Puntenburg de totale opbrengst bekend gemaakt. Om 11.00 uur zal een grote delegatie vanuit het Soesterkwartier afreizen naar Haarlem naar het glazen huis.

Verslag Karel van Rooy