Soms lijkt het alsof sommige mensen alles toevalt. Toeval? Nee dus. Een kwestie van creëren. En dat valt te leren! In de training ‘Creëer je toekomststrategie’ op dinsdag 11 december reikt trainer/coach Jolanda van der Bruggen je de juiste tools aan om de toekomststrategie van je bedrijf of organisatie te creëren. Kortom: neem zelf de touwtjes in handen.
Cruciale presentatievragen Presentatiegoeroe David Bloch geeft in zijn training ‘Perfect Presenteren’ antwoord op cruciale presentatievragen. Hoe kies je wat en hoe te zeggen als je voor een groep staat? Hoe maak je optimaal gebruik van hulpmiddelen? En wat zijn nou de écht krachtige ‘geheimen’ van effectief presenteren? Op woensdag 12 december geeft hij alweer voor de zesde keer zijn zeer succesvolle training bij de 1We Academy.
Ook social media-expert Lars Ros is een bekende van de 1We Academy. In de training ‘Social Media? Doen!’ laat hij de deelnemers op dinsdag 18 december ontdekken hoe social media succesvol in de praktijk zijn in te zetten voor zakelijk gebruik. Naast tekst en uitleg gaan ze zelf ook praktisch aan de slag met Twitter, Facebook en LinkedIn.
Geslaagd verkoopgesprek Tenslotte leer je op woensdag 19 december van coach Monique Dijkstra hoe je een geslaagd verkoopgesprek voert in de workshop ‘Psycho-Logisch Verkopen’. Zeker in deze tijd, waarin er op alles beknibbeld lijkt te worden, biedt de training concrete handvatten voor ijzersterke argumenten. Tijdens het voeren van prijsgesprekken leer je hoe je voorkomt dat je onnodig (te hoge) kortingen weggeeft.
Alle trainers zetten zich met hun training geheel belangeloos in. De volledige opbrengst gaat naar 1We – Een Wereld Idee, de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl. De trainingen vinden van 16.00 tot 21.00 uur plaats in 1We Studio 1 in Amersfoort. De kosten bedragen € 150 per training (excl. BTW/incl. netwerkdiner). Ga je voor twee trainingen? Dan sluit je voor slechts € 250 een waardevolle package deal! Meld je aan op: www.1weacademy.nl.

Bron: 1 WE – Een Wereld Idee