Sixties Generation, heel veel dansers!

//Sixties Generation, heel veel dansers!

Sixties Generation, heel veel dansers!

Zaterdagavond 28 oktober, Voordat de band om acht uur zou gaan spelen, moesten er stoelen bijgehaald worden. De Vijverzaal van wooncomplex Puntenburg en de aangrenzende “keuken” ruimte zaten vol. Men had er zin in – zo bleek tijdens een “soundcheck” nummer vooraf – de mensen gingen de dansvloer op, en de voeten van de vloer.

Bewoners van het wooncomplex met of zonder familieleden, buurt/wijkbewoners, en vele anderen kwamen voor deze nostalgische belevenis. Toen de vijfkoppige band dan ook begon te spelen was het “stoelenprobleem” gelijk opgelost! Covers van de Shadows, The Cats, Cliff Richard, Tom Jones en vele anderen vielen overduidelijk goed in de smaak bij de bezoekers.

Gedanst werd er ” in line”, slow, quick step, wals en wat er verder maar kon. En degene die iets minder mobiel waren zaten soms mee te zingen, soms mee te trommelen of mee te swingen aan tafel. Genietende gezichten waren er door de hele zaal.

Terwijl buiten de wind een kant heen ging, speelde “Sixties Generation” het nummer “One way Wind”. Het dorp, met het groene gras van thuis “Green, green grass of Home”, leverde hier en daar een meewarige blik. Anderen maakten gebruik van de mogelijkheid een Slow te dansen.

Pas als de band pauze nam, gingen de dansers ook maar even pauzeren. De dansvloer bleef vol tot het eind, en wat werd er genoten!

Verslag en volledig fotoverslag: Nel Groenendijk

Door |2017-10-29T12:30:23+00:00zondag, 29 oktober 2017 |

Eén reactie

  1. Jacques Smulders 30 oktober 2017 om 16:16 - Antwoorden

    En dat genieten hebben wij als band ook gedaan. Het was prachtig om naar dat dansen te kijken terwijl wij speelden. Veel, veel mooie reacties gehad tijsdens pauzes en na afloop. De zaal was nog nooit zo vol geweest hoorden wij. Volgens de directie komen wij terug, zal het voorjaar worden als het in onze agenda past anders wat later. Zo’n prachtig publiek met veel van onze fans daar doen we het voor. Scheelt voor velen misschien ook een fysotherapeut
    Jacques Smulders
    Sixties Generation

Geef een reactie