Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Trots markt is een markt waar mensen staan die passie hebben voor wat ze aanbieden. Niet strikt Bio of fair-triade maar wel duurzaam en met een mooi verhaal. Een zeer breed assortiment van droge worst tot hippe badkleding en van verse honing tot moderne woning inrichting. Op Trots koop je niet alleen een stuk kaas maar je beleeft het ook, de bevlogenheid van de standhouders is de ruggengraat van Trots en daarnaast telt de sfeer van de locatie ook voor een groot deel mee.

Geen versterkte muziek of geschreeuw op de markt, geen springkussens of draaimolens. Nee, lekker thematisch knutselen voor de kinderen, passend bij de tijd van het jaar. Een fijne ontspannen sfeer op bijvoorbeeld een picknick kleed of aan een biertafel met een heerlijk glas wijn en een lekker hapje. Het mag bij ons maar ook lekker thuis. Genieten van al het moois en lekkers wat de standhouders te bieden hebben.

Mini Marathon Rally

De Mini Marathon is een toertocht voor Mini’s over voornamelijk kleine wegen door het Nederlandse landschap. De Mini’s zullen zondag 3 september starten vanaf een bijzondere locatie, de wagenwerkplaats gelegen in het hart van Amersfoort Het is dit jaar de eerste editie van de Mini Marathon, voorheen de Noordwijk Mini Marathon. Na een toertocht over de mooiste Nederlandse wegen zullen de deelnemers finishen, bij de Laagravense plas in Nieuwegein waar ze tot 17:00 uur blijven staan.
De start is op 3 september om 11:00 uur en vanaf 14:30 uur worden de Mini’s in Nieuwegein verwacht. Rond 15:30 uur is het hier helemaal gevuld met Mini’s uit alle bouwjaren, van de jaren zestig tot en met nu. Terwijl de bezoekers en deelnemers genieten van de Mini’s doen deze auto’s mee aan het Concours d’Elegance waarin mooie prijzen zijn te winnen.

Volg het evenement van de Trots markt op Facebook en mis niets!