Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De buurtsportcoach organiseert tijdens de zomervakantie ver- schillende sportieve activiteiten in alle wijken in Amersfoort. Een onderdeel daarvan zijn de 10 wijksportdagen. Iedereen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kan mee- doen!De wijksportdagen hebben dit jaar het thema ’urban’. Doe in Soesterkwartier mee met Voetbal, Capoeira, Korfbal en Boksen. Meld je snel aan voor de wijksportdag op donderdag 22 juli. We starten om 13:00 en stoppen om 15:30. Aanmelden voor deze sportdag kan via deze link; https://zomerpretpas.nl/activiteit/wijksportdag-soesterkwartier/

In de laatste week van de zomervakantie sluiten we de sportzomer af met een fietsspektakel op 26 augustus bij sportpark Zielhorst.

Het grote fietsspektakel!
Wanneer je meedoet aan buurtsportcoachactiviteiten tijdens de sportzomer, ontvang je een aanmeldticket voor het grote fietsspek- takel. In samenwerking met WV Eemland organiseert de buurtsport- coach deze middag verschillende leuke fietsactiviteiten, van BMX tot pimp je eigen fiets.

INFO: buurtsportcoach.nl en zomerpretpas.nl
Ook zijn we te volgen op Facebook en Instagram via @Buurtsportcoachamersfoort. Wij hopen jou graag te zien op één van onze sportdagen!