Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Mark Kirkenier, gepassioneerd professioneel pianist, toetsenist & componist. Muziek is voor mij een vertolking van gevoel, het is meer dan alleen het spelen van een mooie melodie. Mijn muziek komt recht uit mijn hart, stroomt mijn vingers in en vertaalt zich in een verhaal, waarmee ik u als luisteraar probeer te raken.

Op zevenjarige leeftijd, in 1989, ben ik voor het eerst achter de
piano gekropen, hier ontstond de passie en liefde voor muziek. Ik kon mij, mede door de diagnose autisme spectrum stoornis, moeilijk verbaal uiten. Het fijne aan muziek is dat je die woorden niet nodig hebt en er zelfs een diepere lading in kan geven. Na 10 jaar pianoles, ben ik mij autodidactisch verder gaan ontwikkelen. Sinds 2000 ben ik ook buiten de huiskamer gaan spelen en ben ik mijn eerste koor gaan begeleiden. Vanaf 2005 ben ik onder meer de muzikale omlijsting gaan verzorgen tijdens de Lintjesregen in Heerhugowaard, welke ik tot op heden nog verzorg.

CD “No dream is impossible”:
In 2009 is mijn muzikale leven in een stroomversnelling gekomen. Ik besloot niet langer te wachten en ben van mij af gaan schrijven. Tijdens dit creatieve proces ontstond mijn eerste CD “No dream is impossible”, met 13 eigen composities.

Het beloofd een mooi optreden te worden.

Voor meer informatie en/of vragen:
Het Ontmoetingscentrum Amersfoort
06 23901400 / 06 13985935
033 4600544
ontmoetingscentrumamersfoort@lyvore.nl