clubhuisOp zondag 13 september nodigt voetbalvereniging KVVA alle wijkbewoners en geïnteresseerden uit bij de kick off van ‘KVVA, meer dan voetbal’. Tevens wordt het voetbalseizoen geopend en kun je komen kijken naar de wedstrijden van Heren 1 en 2 van KVVA.

Kom meedoen of kijken bij KVVA op de Dollardstraat 115. Stel vragen over het nieuwe aanbod, of schrijf je direct in.

Programma
10.30 wedstrijd Heren 2
12:30 Bootcamp clinic
13:00 Walking voetbal clinic
13:30 Ultimate frisbee
14.00 wedstrijd Heren 1

Vanaf 12.00 uur is een opblaasbaar doelschietspel aanwezig. Daarbij wordt de snelheid van de bal weergegeven op een scorebord. Kun jij harder schieten dan je vader, broer, zus of moeder, kom het zondag uitproberen!

voetbal-met-schoenKVVA meer dan voetbal
In het kader van de zogenaamde landelijke ‘sportimpuls’ subsidie is hard gewerkt aan nieuw, sportief aanbod, dat vanaf 14 september start. Jongeren vanaf 12 jaar, volwassenen en ouderen kunnen er vanaf die datum verschillende sporten beoefenen, zoals o.a. bootcamp, hardlopen, walking voetbal, dansmix, 7×7 voetbal en wandelen.

Sportaanbod vanaf 14 september
Ben je 12 jaar of ouder en wil je dichtbij huis komen bewegen? Kijk op www.kvva.nl voor het gehele aanbod. In sessies van 11 lessen wordt er met een groep een programma op maat en niveau geleverd. Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen.

Meer weten, of direct aanmelden: bewegen@kvva.nl