DSC_01223 juni 2016,15.30. Code “Geel is afgegeven, waarschijnlijk bedoeld om te waarschuwen voor alle kleurrijke dingen die zijn uitgestald op de Zomerparade.

Al heel vroeg staan de diverse standhouders klaar om te beginnen. En dat deden ze. Ruim voor de klok van 16.00 uur schuifelde het publiek al langs de vele kramen. Deze maal opgesteld vanaf de Merwedestraat tot aan “de Kubus”. Een enkele kraam nog niet bezet. Draaimolens; treintjes; luchtkussens; een clown; ballonnen-blazer, het is allemaal aanwezig en bezet.

DSC_0048Voor de Emmaüskerk staan vele partytenten en “Proef Soesterkwartier”begint vorm te krijgen. Vroeg al zijn er  hapjes te verkrijgen. De “grills en barbecues ” zijn al warm. Aan de straatzijde de diverse kramen met producten. De “niet” Soesterkwartierse ondernemers staan verderop met hun kramen. De palingrokerij is al gestart en op een groot vuur wordt brood gebakken.

De kinderen kunnen zich overal vermaken. De diverse luchtkussens worden druk bezocht. De trampoline, waarbij je aan veren de lucht in kan springen is wederom een succes.

DSC_0109En dan al die kramen met kleding; schoenen; brillen enz enz. Met daartussen de kraam van het Groen Spoor; de Fysiotherapeut en min of meer strategisch opgesteld “de BANK”van de Florynen naast de Emmaüskerk.

Vanavond gaat de kinderdisco van start, tegenover de kerk. Proef Soesterkwartier zal zich manifesteren.

Kortom het is en wordt een zeer gezellige ZomerParade.

Hier alvast een blik op de vanmiddag gemaakt foto impressie.  Klik hier.

Karel van Rooy.

CSC_0159CSC_0166