DSC_8052Ondanks alle voorspelde regen, was het de hele middag en avond prachtig weer. De goden waren gunstig gestemd. Naar mate de middag vorderde nam ook de drukte een beetje af. Rond etenstijd was het uiteraard erg druk bij “Proef Soesterkwartier”. De verschillende deelnemende ondernemers, lieten na afloop weten, het een zeer geslaagd evenement te vinden. Op de rest van de Parade keerde even wat rust terug.

DSC_8127Maar na de klok van 19.00, uur trok het weer aan. Het centrale “kerkplein” had wel een aardige aantrekkingskracht. Het Chanty koor de Eemvaarders voerde het publiek langs de diverse havens met hun zeemansliederen. Menigeen uit het publiek, deinde mee op de deunen van dit mooie koor.DSC_0214

De nog steeds aanwezige kinderen, bleven zich vermaken met de luchtkussens en de diverse attracties.

Gegroepeerd stond mensen gezellig met een drankje en wat te eten op de Parade.

DSC_0219Het was goed te zien dat de ondernemers uit het Soesterkwartier zich hebben laten zien en niet alleen op het centrale plein maar ook langs de gehele Noordewierweg de winkeliers aanwezig waren. Tot nu toe een zeer geslaagd evenement wat morgenochtend om 10.00 uur weer van start gaat.

Deze dag werd rond de klok van 20.30 langzaamaan afgesloten. Kramen werden opgeruimd, het publiek keerde huiswaarts.

Verslag Karel van Rooy

Foto’s Nel Groenendijk/ Karel van Rooy.  Fotoreportage klik hier.

CSC_0250 DSC_8070 CSC_0261