11130169_637220919712489_4168371464543461214_nVrijdag 3 en zaterdag 4 juni wordt er weer een”zomerparade” georganiseerd op de Noordewierweg. Hier alvast een blik achter de schermen van de organisatie.

Na de vorige zomerparade en het deels in “hitte”opgaande 1e dag, die dan ook werd geannuleerd ( 36/37 graden ) en een tweede zondag, heeft de organisatie “lessen” getrokken uit die manifestatie.

De voorstellen/ plannen/ acties/spellen/kleedjesmarkt/ kramen /muziek en Floreynzegels passeerden weer de revue . Wat moet anders, wat kan beter of wat doen we niet.

Na een tweetal bijeenkomsten van de Winkeliersvereniging ( gedeeltelijk) en het raadplegen van de aangesloten winkeliers zijn er vooralsnog nu 20 ondernemers die mee doen met de zomerparade in de vorm van de zegelactie en / of een kraam voor hun zaak.unnamed-3

Alhoewel details nog niet bekend worden gemaakt, ziet het programma er in grote lijnen zo uit.

Vrijdag 3 juni, aanvang 16.00 uur van de zomerparade; Het thema van de vrijdag is “Proef” Soesterkwartier” zijnde de korte versie van Proef ONS Soesterkwartier, ( Proef Ondernemers Noordewierweg Soesterkwartier) waarbij rond de Emmaüskerk door de lokale haute cuisine ( reguliere ondernemers i.v.m. de Warenwet) een proeverij wordt gehouden. Mocht dit op technische en logistieke problemen stuiten, overweegt men voor de deur van de ondernemers een opstelling te maken. Uiteraard zullen er een groot aantal kramen staan met allerlei zaken, gerekend vanaf de Merwedestraat tot aan de Isselt.

braderie-53Zaterdag 4 juni is voor de kinderen. Een kleedjesmarkt, zal een groot deel uitmaken van de omgeving de Emmaüskerk.

Ook dan zal de hele Noordewierweg gevuld staan met kramen en presentaties van ondernemers.

De kern van het geheel zal de Emmaüskerk zijn met een muziektent waar optredens zullen plaats vinden.

Deelnemen:

Al vanaf heden kan men inschrijven.

De organisatie vraagt: Muzikanten, kapellen/ dweilorkesten, symphonyorkesten  UIT het Soesterkwartier om een deuntje mee te spelen die dag. Opgave kan bij Mon Papillon of Toko Indradjaja.

Kleedjesmarkt voor KINDEREN, kosten 5 euro per plek ( 3 meter ), geen etenswaren of commerciële goederen.Opgave ook bij Toko Indradjaja.

Voorafgaand aan de zomerbraderie zal er gedurende 10 weken weer een zegelactie met Floreyn zegels zijn. Nu aangepast en verbeterd.

Dus opgeven is al mogelijk.

Wij houden U op de hoogte.

Redactie

Karel van Rooy.