11130169_637220919712489_4168371464543461214_nWe zijn er klaar voor. Na weer maanden van intensieve voorbereidingen staat de tweede Zomerparade nieuwe stijl weer op punt van beginnen.

Ondanks de tegenslag vorig jaar, vanwege de extreme warmte,  hebben we de schouders er weer stevig onder gezet om er weer iets moois van te maken.

De kinderspelen van vorig jaar waren en succes. Deze zullen ook dit jaar weer gaan plaats vinden. Nu alleen op zaterdag. Van 10 uur tot 16 uur kunnen alle kinderen met een Florynpaspoort in de hand stempels verzamelen door de spellen te spelen en stempels te verzamelen. 10 stempels zorgt voor een volle spaarkaart. Deze geven weer recht op deelname aan de verloting op zaterdag 16.30. Er zijn leuke prijzen te winnen, zoals een verjaardagfeestje bij Pathè, op je verjaardag een springkussen voor de deur, als V.I.P. mee het spoor op met de Valleilijn. Of speelgoedbonnen. Ieder kind kan op de parade een Floryenpaspoort krijgen en mee doen.

Ook is er dit jaar bij de kerk weer de kleedjesmarkt. Hiervoor is inschrijving nog mogelijk.

Op vrijdag gaan we proberen het beste van het culinaire uit ons Soesterkwartier te presenteren.

Horeca ondernemers laten u, tegen een geringe vergoeding, proeven wat de diverse keukens ons te bieden heeft. Vanaf 16.00 uur kunt u langs komen en genieten. Dus even niet thuis eten maar kom naar het plein voor de Emmaus-kerk en laat u verrassen.

Ook vele zelfstandig ondernemers en zorginstellingen uit de wijk laten er hun gezicht zien.

Kortom, gezelligheid troef, het zonnetje schijnt en hopelijk houden we het droog.

U bent welkom op vrijdag 3 juni vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur. Geniet op het plein van de muziek van het zeemanskoor de Eemvaarders (vanaf 19.00 uur).

Zaterdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur met gezellige muziek van de Hotfighters (van 12 tot 17 uur).

Ook Floryenzegels gespaard en volle kaarten ingeleverd? Liggen ze nog thuis? Lever ze deze twee dagen in vóór 16.00 uur en kom naar de trekking van de loterij om 16.00 uur bij het podium voor de Emmauskerk.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website   http://skzomerparade.nl

Namens de organisatie wensen wij u twee hele gezellige dagen gedurende het dorpsfeest van het Soesterkwartier.

Theo Swart

Red.KvR