solexWilt u een bedrijf, familie, vrienden-of vrijgezellenfeest of zomaar een uitstapje waar u nog lang over na wilt praten, kom dan naar XL Adventure and Events voor een ritje op de authentieke solex.

Unique in Amersfoort!

Tijdens onze solex verhuur tochten wordt u met een routebeschrijving of gids over de mooiste weggetjes van de Gelderse Vallei of Utrechtse Heuvelrug gestuurd. U kunt gaan rijden door de bossen en over rustige en rustieke landweggetjes. Bij deze tochten verplaatst u zich van punt naar punt. Gezelligheid en ontspanningen gegarandeerd!

Wij hebben verschillende routes voor u uitgezet met onderweg bezienswaardigheden en een cafeetje waar een korte stop kan worden gehouden. Er is ook een gids beschikbaar om u de mooiste plekjes van onze omgeving te laten zien. Afwijken van de route is dan ook een mogelijkheid.

U hoeft geen helm te dragen dus kunt u meer genieten van de omgeving.

Het rijden van een solex is alleen toegestaan voor personen: die in het bezit zijn van een rijbewijs of bromfietscertificaat, dan wel de leeftijd van 21 bereikt hebben. Voor personen die niet in het bezit zijn van een rijbewijs, kunnen wij eventueel voor een elektrische fiets zorgen.

Vertrek vanuit ons kantoor: Chromiumweg 119, 3812 NM Amersfoort.

Meer informatie is te vinden op de site www.xladventure.nl of telefonisch via 033-4690667.