635049202654069404

Holland Opera is op zoek naar vrijwilligers die in de periode van 20 juni tot en met 13 juli mee willen werken aan Blauwbaard op Fort Rijnauwen bij Bunnik. Het is een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij een grote opera op locatie. Er zijn diverse functies die door vrijwilligers worden ingevuld: van kaartcontroleur tot verkeersregelaar, van publieksbegeleider tot een functie in de horeca.

Meer informatie over het vrijwilligerswerk tijdens Blauwbaard is te vinden op operaoplocatie.nl. Daar is het ook mogelijk om aan te melden en aan te geven welke periode je beschikbaar bent en welke werkzaamheden je graag wilt verrichten. En uiteraard ontvangen vrijwilligers een vrijkaart voor de werkzaamheden.

Na het succes van King Arthur in 2009 en the Tempest in 2011, speelt Holland Opera opnieuw op het mooiste fort van Nederland. Blauwbaard is het bloedstollende verhaal van een mysterieuze man. Tijdens een feest rond zijn fort laat Blauwbaard zijn oog vallen op Judith. Hij maakt haar het hof, en huwt haar nog dezelfde nacht. Blauwbaard geeft Judith de sleutels van zijn fort en verbiedt haar nadrukkelijk zijn privévertrek te betreden.

Voor meer informatie en kaarten kunt u kijken op: www.operaoplocatie.nl

bron: dichtbij.nl