Idee_185_ECGG__KBC_111213.inddWelkom

Leuk dat je meer wilt weten over de kinderclub. We hopen dat je door het lezen van deze informatie veel zin krijgt om te komen. Je bent namelijk van harte welkom! Kom eens sfeer proeven op de club.

 

 

Wie

Kinderclub “De Bron” is er voor alle kinderen uit Amersfoort in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Wanneer

– We starten de kinderclub met de Winterspelen op zaterdag 11 januari. Zie de flyer voor meer informatie!

– Daarna is de kinderclub elke zaterdagmorgen van 10.30-12.00 uur. We gaan gelijk op met de basisscholen. Dus als de scholen vakantie hebben, is het in die week ook geen club.

Waar

De club is in basisschool “De Magneet” Dollardstraat 141.

Waarom

De kinderclub heeft als doel kinderen bekend(er) te maken met de Bijbel en om gezellig bij elkaar te zijn en leuke dingen te doen.

Wat

– We starten kinderclub ‘de Bron’ met de Winterspelen. Deze ochtend gaan we spelletjes doen, voetballen, knutselen, zingen……en nog veel meer!!

– Op de clubmorgens is er van alles te doen. We vertellen een verhaal uit de Bijbel, we kletsen en maken het gezellig, we knutselen, zingen, doen spelletjes; soms is er een quiz of een andere activiteit. Meedoen aan de clubmorgen is vrijblijvend en er zijn verder geen kosten aan verbonden.

Ben je jarig, ben je er voor de 10de keer, of neem je iemand mee die voor de eerste keer komt? Dan ligt er een verrassing voor je klaar! Eén keer per jaar is het vakantiebijbelclub. We houden je via de website op de hoogte.

Contact

Je kunt ons bereiken via kbcamersfoort@solcon.nl of bel met juf Elselien: 06-44335980. Ook kan je een kijkje nemen op de website: www.gergemamersfoort.nl/kinderbijbelclub

Agenda

– 11 januari: Winterspelen, van 10.30-12.30uur.

– Vanaf 18 januari: elke zaterdag, van 10.30-12.00uur.