Het leukste gratis kinderfeest tussen Kerst en Oud & Nieuw komt er weer aan! De achtste editie van het Winterkwartier in de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 december 2016. Het thema van dit tweedaagse evenement is ‘Winter Wonder Woud’.

Er was eens… een sprookjesachtige plek die het Winter Wonder Woud genoemd werd. Elk jaar komen alle sprookjesfiguren van het Sprookjesbos samen op 21 december. Koningin Winter komt dan langs en neemt dan de wintertijd mee. Dat wordt gevierd met een groot feest van twee dagen vol leuke activiteiten en winterpret. De laatste dag van het feest eindigde altijd met een gemaskerd bal. Daar kiest Koningin Winter het leukst geklede sprookjes figuur met het mooiste masker.

Het Winterkwartier presenteert dit jaar o.a. een toepasselijk theaterprogramma. Ook is er een stormbaan, modeltreintjes, reuzen Djenga, de mini-stoomtrein waar op je kan meerijden en mag je skelter rijden en knutselen. Op 29 december om 12:00 uur start het Winterkwartier en 30 december om 16:00 uur zal het Winterkwartier feestelijk afgesloten worden met het gemaskerde bal. Met een prijzen voor de mooiste maskers!

Beleef een onvergetelijke middag vol gratis activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor iedereen zijn er lekkere hapjes en drankjes, ook speciaal voor de pappa’s en mamma’s! De Verkeerstuin ligt op de Wagenwerkplaats (ingang aan Piet Mondriaanlaan 61, naast station Amersfoort).

Kom het ontdekken en beleven tijdens het Winterkwartier 2017!
Bekijk het volledige programma op: www.winterkwartier.nl

Vrijdag 29 & zaterdag 30 december 2017 

12 tot 17 uur

In Verkeerstuin Amersfoort

Voor kinderen t/m 12 jaar en hun ouders/verzorgers

Zaterdag 30 december: Gemaskerd bal vanaf 16 uur

Kom verkleed & draag een masker.

Wie weet kiest koningin Winter jou uit en win jij de mooie prijs!