6a7a7234-b095-4b1e-884f-bc80fe4a56a6De zesde editie van het Winterkwartier vindt dit jaar plaats van zondag 27 tot en met dinsdag 29 december. Het thema van dit driedaagse evenement is ‘Koning Winter en de 1000 lichtjes’.

Op zondag 27 december om 12:00 uur zal Koning Winter officieel het Winterkwartier openen. De opening is extra spannend omdat de de IJsprinses plotseling verdwenen is en alles in de soep dreigt te lopen… Totdat de lakei op een goed idee komt! 

Beleef een onvergetelijke middag vol gratis activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tijdens het Winterkwartier kunnen kinderen elke middag in en rond de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats (ingang aan Soesterweg 244) genieten van verschillende activiteiten. Er is een stormbaan, een mini-stoomtrein (alleen op maandag en dinsdag), skelter rijden, knutselen en een workshop lantaarntjes maken. Op het verwarmde binnen terras kunnen de pappa’s en mamma’s genieten van een drankje en vindt er elke middag een muzikaal optreden voor jong en oud plaats.

Van Winterkwartier is er een poster én kleurplaat dit jaar. De kleurplaat kan vanaf maandag 14 december gratis bij de meeste winkels in het Soesterkwartier worden afgehaald. Dinsdag 29 december om 16:00 uur zal het Winterkwartier feestelijk afgesloten worden met een lantaarntjes-zoek-tocht naar de IJsprinses .

Kijk voor het volledige programma op: www.winterkwartier.nl

Bron wagenwerkplaats

afbeelding Pixelkaiju

kvr