eventsAan, Ondernemers, Verenigingen,Instellingen, Scholing, Buurthuizen en Organisatoren van evenementen in het Soesterkwartier.

Vanaf heden is er voor U een mogelijkheid geschapen om zelfstandig Uw activiteiten/ evenementen in de Wijkagenda Soesterkwartier te plaatsen.  U kunt hierbij aangeven, wanneer, waar, hoe laat en de periode van een activiteit. U beschikt tevens over een ruim tekstveld waarin de omschrijving kan worden aangegeven. Tevens is de mogelijkheid het door U gemaakte evenement door middel van een verkorte “Url”op Uw Facebook/twitter of ander account te plaatsen. Het uitgebreid vermelden op de websitepagina blijft bestaan.

Op de wijkwebsite treft U in het blauwe gedeelte van de kalender, onderaan een inlog/registratie mogelijkheid. Na het invoeren van Uw E-mailadres krijgt U van de redactie een wachtwoord ( eenmalig). Log hier mee in en dan komt U op Uw nieuwe profielpagina.  Na deze stappen, kunt U in het vervolg gewoon inloggen.   De eerste maal dat U een activiteit aanmaakt is het nog niet mogelijk om afbeeldingen in het tekstveld te plaatsen. Na op de knop “beoordeling Evenement”te hebben geklikt, zal de redactie Uw invoer goedkeuren voor publicatie. Voor de “vaste “invoerders/gebruikers van de website zal hierna een autorisatie worden verleend, waarbij er geen bemoeienis meer is van onze kant. Dan kunt U ook afbeeldingen in de tekst plaatsen.
special_eventsWat zijn Uw voordelen: U kunt bij het plannen van een activiteit van te voren vaststellen of er andere ondernemers, etc. een activiteit hebben gepland. Hiermee voorkomt U dat er niet meerdere evenementen op dezelfde dag plaats vinden. Bijvoorbeeld, de Zomerbraderie wordt helemaal opgetuigd, terwijl er op de wagenwerkplaats een andere grote activiteit plaats vindt en men dit niet van elkaar weet.
Wat mag niet: Reclame voor het verkopen van producten is niet toegestaan. Het is natuurlijk aantrekkelijk om te melden dat vanaf die of die datum, de worteltjes bij de groenteboer X in de aanbieding zijn, maar dat is niet de bedoeling. U moet echt een activiteit melden die in het belang van het Soesterkwartier is. De bij ons bekende instellingen, Verenigingen, Duurzame- projecten en ondernemers, krijgen gelijk de juiste autorisatie.
De beoordeling van hetgeen U ingevoerd heeft ligt bij de redactie van de wijkwebsite.
Op zich werkt het invoeren van een activiteit, dan wel een evenement voor zich. Mochten er toch vragen zijn neem dan contact met ons op.
Desgevraagd sturen wij U een handleiding.
Closeup calendar page with drawing-pinsDit bericht wordt ook geplaatst op de Website, Facebook/Twitter en Google plus.
Het uitlichten en belichten van een activiteit blijft een taak van de redactie. 
Wilt U naast Uw eigen invoer ook aandacht op de “front” pagina, geef dan even een berichtje.
Namens de redactie Wijkwebsite
Karel van Rooy