KAdEOp zondag 29 november vindt voor de vijfde keer een ‘Waar Gebeurd’ plaats in het KAdEcafé aan het Eemplein. ‘Waar Gebeurd’ is een verhalenpodium waar echte mensen echte verhalen vertellen.

 

Zes Amersfoortse vertellers brengen bijzondere, persoonlijke verhalen voor het voetlicht. Welkom vanaf 17.00 uur! Toegang: € 5,-.

Deze keer is het thema: ‘Een briljante mislukking’. Presentator is Maarten van Norren. Vertellers zijn: Frans Weijzen, Gerben Broekmaat, Eemlandse schrijfster Caroline Nelissen en het vertellersduo Dá Fhili. Frits Roelofs vertelt hoe een leraar Nederlands briljant de mist in kan gaan en Pauline Wijnen leest voor uit haar puberdagboek.

Hebt u over het thema van deze maand een mooi verhaal en wilt u dit (uit het hoofd) delen? Neem dan contact op via waargebeurd@live.nl. De vertellers worden een uur gecoacht door Edith de Wit of door Aat van der Harst, beide vertelcoaches. Kijk ook op de speciale Facebookpagina: www.facebook.nl/waargebeurd033.

Aanmelden is i.v.m. de organisatie wel fijn, maar niet verplicht! Vrije inloop is altijd mogelijk, voor zover er plaats is.