admin_1280679225Een kleine vrouw met een wit jasje met bruine streep of blokpatroon wandelde over de Dollardstraat, met haar 2 hondjes. één hondje moest kennelijk plots erg nodig poepen en deed het voor de deur van een bewoner. De bewoner ziet het gebeuren en gaat naar buiten, roept de inmiddels doorgelopen vrouw na dat zij de hoop van de hond moet opruimen, waarna de vrouw roept dat ze terug zal komen met een zakje en het op zal ruimen. Vervolgens verdwijnt ze in een woning aan het isseltseveld. Tja, dat geloofde de bewoner natuurlijk niet en heeft uiteindelijk uren later de hoop maar zelf opgeruimd. De bewoner geloofde er helemaal niets van maar geeft de vrouw toch het voordeel van de twijfel, uren later besloot hij het toch maar zelf op te ruimen voordat de kinderen het mee naar binnen lopen. Mevrouw, wilt u geen beloften doe die u  niet nakomt!

Een bewoner die even zijn hart hierover moest luchten.

Noot van de Redactie:

Voor degenen die het niet weten, in Amersfoort geldt er een opruimplicht en het bij je dragen van een poepzakje is verplicht.

Voor iedereen die zijn geliefde huisdier met plezier uit laat, zorg ervoor dat een ander er geen hinder van ondervind en met de viezigheid op zijn stoep achterblijft.

Zorgt u ervoor dat niet een ander hondenpoep voor u moet gaan opruimen.

Houd rekening met elkaar!