In het kader van nieuw ondernemerschap, was er weer een pluspunt te melden.

DSC_52941 maart 2015. Aan de Puntenburgerlaan , bevond zich al een kleine afhaal mogelijkheid voor Indonesisch eten, cq snackbar. Toen het naastgelegen pand leeg kwam, aarzelde de Hr. Lans geen moment. Op het nieuwe adres Puntenburgerlaan 90, creerde hij de Indotaria van Frenkie Lans. Een mix van zowel de hoofdtaak, namelijk de Indische gerechten als wel de Hollandse Frituur. Zodoende krijg je van een Indisch afhaal restaurant en een cafetaria, dus een Indotaria. En niet alleen bestemd voor het afhalen van maaltijden, men kan ook op beperkte schaal daar een maaltijd nuttigen.

DSC_5304De geheel vernieuwde zaak oogt er keurig en goed verzorgd uit met de linker counter bestemd voor de Indische gerechten en de rechter counter de oer Hollandse Friet en kroket. Vader en zoon bestudeerden nog even aan de voorzijde van het pand of alles naar wens was neergezet.

Zondag 1 maart rond de klok van 11.00 uur werd de nieuwe Indotaria officieel geopend, alhoewel niet duidelijk door wie. Man en vrouw Lans waren nog zeer druk doende met het vullen van de  vitrine’s. Het andere personeel eveneens druk doende met allerlei zaken. Zodoende passeerde de deadline van 11.00 uur en heeft de verslaggever van de redactie de nieuwe Indotaria voor geopend verklaart door een aanwezig film-klapbord als openingshandeling te gebruiken.

DSC_5306De nieuwe zaak is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur tot 211.00 uur.

Verslag en foto,s Karel van Rooy.

Fotoreportage.

 

Noot redactie.

Goed te zien dat ook op de Puntenburgerlaan er weer belangstelling van ondernemers is. De buitenzijde van de nu nog leeg staande panden zijn allemaal keurig opgeknapt. Jammerlijk is dat in een nabij gelegen poort het afval redelijk hoog is opgestapeld en niet echt een goede reclame is voor de nieuwe activiteiten daar.