lente-uitjesAls u graag leest of van boeken verzamelen houdt: Vandaag kunt u nog naar de jaarlijkse boekenmarkt in de St Henricuskerk, Matthias Withoosstraat 34. Ook voor de inwendige mens is er weer van alles te koop: koffie, thee, erwtensoep, pompoensoep, taart, cake.. U wordt van harte uitgenodigd. De opbrengst is bestemd voor kleinschalige goede doelenTijd: 10.30 u – 13.00 u

Voor de kinderen is er van 14.00 u tot 16.00 u de mogelijkheid om lekker gratis te skelteren in de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats. Kinderen moeten begeleid worden door een volwassene. De volwassene heeft uitsluitend het voorrecht om te mogen genieten van de skelter-acties van de kinderen. Zelf skelteren is voor de volwassenen niet toegestaan.

Als u liever aan “Oud-Hollands Bank-hangen” doet vandaag: U kunt nog stemmen op Mon Pappilon, de bloemenwinkel op de Noordewierweg doet mee in de verkiezing leukste winkel van de provincie.

Redactie-noot: We weten dat het nog geen officiële lente is, maar slechts het verlangen naar lente en de daarbij horende lente-uitjes.