DSC_1860Het is even wennen, maar wel een bijzondere actie. Om zeker te zijn dat de bewoners Soesterkwartier op de hoogte zijn van de vakantie activiteiten, werd dat maar even persoonlijk aan de voordeur medegedeeld.

Niet een flyertje door de brievenbus, maar even dat persoonlijke contact en daarna het flyertje. Vergezeld van een Djembé duo, bestaande uit Mister Bob Marley Soesterkwartier en Fabian Brökelmann van de Verkeerstuin/ Wagenspeelplaats, belde Jolande Koelewijn ( Welzin) bij een hoop mensen aan.DSC_1884

CSC_1893Vooraf aan deze muzikale bekendmaking, alla  te activiteiten verzamelaar van Harmelen was er een gezamenlijke begroeting op het plein voor de Emmaüskerk. De Djembé’s werden uitgestald en twee bekende kids uit het SK, kregen persoonlijk wat djembé les. Kort daarna speelden ze zelf de sterren van de hemel. Het uitgezette terras met een tafel en veel stoelen, werden al snel bezet door geïnteresseerde mensen. De Italiaanse ijscoman Vitelly , deelde ijsjes uit, terwijl anderen het publiek wat langs kwam, voorzag van de nodige informatie over de vakantie activiteiten. Het programma, vindt U ook op deze website, onder “Nieuws”en Actueel.

DSC_1875Al met al een “zonnige”opening van het vakantie gebeuren. De komende weken is er dan ook veel te doen voor de kinderen.

Uiteraard houden wij ( redactie) U op de hoogte van de gebeurtenissen.

Verlag en fotoreportage Karel van Rooy.