VlindertuinOp zondagochtend 15 september om 11.00 uur is het tweede vlindertuinconcert in vlindertuin Papillon aan de Dollardstraat 119.

Het concert wordt verzorgd door ensembles van Muziekvereniging Wilskracht en het Clarinet Choir Amersfoort. In de sfeervolle natuur van de vlindertuin kunt u genieten van een gevarieerd programma: van klassiekers als de Czardas van Monti, Tango’s van Piazolla of Moonlight Serenade van Glenn Miller tot eigentijdse Nederlandse muziek.

Het Clarinet Choir Amersfoort bestaat uit klarinetleerlingen van Scholen in de Kunst en leden van Muziekvereniging Wilskracht en staat onder leiding van Kees Vos.

In april dit jaar gaf het Choir concerten in Bern, Zwitserland, met als hoogtepunt het optreden voor de Nederlandse ambassade tijdens de kroning van koning Willem Alexander.

Behalve het Clarinet Choir zijn ook duo’s te horen van twee basklarinetten, basklarinet/contrabasklarinet en basklarinet/fluit.

Dankzij het buurtbudget Soesterkwartier is het concert gratis toegankelijk en kunt u genieten van gratis koffie, thee of limonade bij de muziek.

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar het naastgelegen gebouw van speeltuinvereniging De Rivierenwijk.