de warAMERSFOORT – Zondag 3 November van 14.00 tot 17.00 is er weer de Tussenstand in de WAR, Kleine Koppel 40 in Amersfoort. De Tussenstand is een dag waarop allerlei onaffe projecten worden gepresenteerd. Van prototypes van uitvindingen tot halve liedjes, een boek dat nog geschreven moet worden, een lopend experiment, alles kan.

Een greep uit het programma: laatste ontwikkelingen in de WAR, Liquid Democracy en de komende gemeenteraadsverkiezingen, de onaffe biografie van Jan Schellink, de internationale FabFuse-dagen, Stand Up Comedy en ‘Weeshuis van de boeken’.

De WAR is het huis van ondermeer de Spullenmannen, Transitielab, Repair Café, FabLab Amersfoort, Studium Generale en Universiteit Amersfoort. Een open laboratorium in de voormalige kleurstoffabriek van Warner& Jenkinson te Amersfoort. Uitvinders en kunstenaars vinden er een werkplaats, kennis en een plek voor experimenten. Starters vinden er een betaalbaar kantoor samen met andere creatieve ondernemers. Publiek is er getuige van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunst, wetenschap, innovatie en duurzaamheid.

Voor meer info neem contact op Nicole Estejé (06-12994188/ nicole.esteje@gmail.com)

De War – Spullenlab

Kleine Koppel 40

Amersfoort

www.dewar.nl