1 (48)Beste Soesterkwartierders.

Hoe kunnen we het Soesterkwartier weer een “eigen” identiteit geven. Een Florerende middenstand. Winkelstraten die ook winkels bevatten. De laatste twee dagen vliegen de voorstellen en historische beelden over en weer.

Het kan misschien erg handig zijn om uit al die opmerkingen/ gedachten/ voorstellen eens een lijst (topic) te maken, zodat de mensen die er over gaan een duidelijk beeld hebben wat het Soesterkwartier voornemens is te doen.

Reeds gedane voorstellen, vindt u onder de geplaatste artikelen. Heeft u zelf een voorstel, goed idee, plaats dit dan als reactie onder dit artikel. De natuurlijk serieus bedoelde reacties bieden wij dan aan, aan de werkgroep die zich hiervoor inzet.

Reeds gedane voorstellen die de aandacht verdienen.

Vrijmarkt met Koningsdag op de Noordewierweg ( voorstel is uitgezet bij de betrokkene) Positieve reactie.

Zomermarkt: is in behandeling.

Emmaüskerk: samengestelde winkel met diverse ondernemers in een pand.(punt van discussie).

Om alle reacties hier te herhalen gaat wat ver en u kunt ze allemaal terug vinden onder de artikelen die over dit onderwerp gaan.

HEEFT U EEN VOORSTEL VOOR VERBETERINGEN IN ONZE WIJK.

BETREFFENDE WINKELS/ WONEN EN LEEFOMSTANDIGHEDEN.

PLAATS ONDER DIT ARTIKEL EEN REACTIE.

Deze worden vanavond meegenomen naar de Sleutel.

Reacties op Facebook hebben dus geen effect voor deze topic. Dit heeft te maken met de verspreiding van deze topic via Twitter en Google plus. Dus alleen op de wijkwebsite reageren .