Tijd voor Amersfoort
Toffe tips voor Koningsnacht

Koningsnacht in Amersfoort
26 april | Staat Koningsdag voor jou gelijk aan uitbrakken en nagenieten van de dag ervoor? Dan is 26 april jouw avond. Beklim de toren, doe mee aan de Koningsnachtrun of geniet van een speciaal Super Zwoel-feestje bij Fluor. Ook leuk: op de Hof en ’t Havik zijn er tot 5 uur ’s morgens (!) dj’s en live muziek. Als dat geen knallende verjaardag van onze Koning wordt!

Koningsnacht in Amersfoort

Vier de lente tijdens ’t shoppen

Spring Music Vibes
21 april | Good vibes only bij het Sint Jorisplein dit weekend. Ga je shoppen? Loop dan even langs bij het plein waar Tiger, Sissy Boy en 2nd hand outfits zitten. Je hoort de muziek al van ver. En als je wilt, kun je zelf plaatsnemen achter de ‘social piano’! Om deze heerlijke lentedag vast te leggen zijn er polaroid-fotografen. De foto’s mag je zo mee naar huis nemen. Shopze!

Spring Music Vibes

Koffieboetiek: hotspot in Amersfoort

Koffieboetiek in Amersfoort
De Koffieboetiek is een van de nieuwste conceptstores van Amersfoort. Concept-watte? Je kunt er (duurzaam) winkelen én een kopje koffie of thee drinken! Overweeg ook zeker een van de gebakjes. Blogger Fleur stapte er laatst binnen: “Tijdens mijn eerste bezoek aan de Koffieboetiek in Amersfoort, liep ik minutenlang rond. Aan elk plekje en elke wand is gedacht, waardoor overal wel wat te zien is.”

Blogger Fleur Sophia over Koffieboetiek

Chillen in ’t park bij Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje
18 t/m 21 mei |  De jongens en meisjes van Kultlab maken het van oorsprong Amersfoortse Lepeltje Lepeltje altijd tot een spetterend zomers parkfeest. Kom je kijken bij de vijfde editie? De toegang is gratis, er is een markt met mooie (vintage) spulletjes en er zijn allerlei activiteiten voor kinderen. Vergeten we bijna te melden dat er natúúrlijk muziek is: van ritmische deuntjes tot dansbare platen.

Lepeltje Lepeltje

Nieuw: spring in het diepe van Amerena

Nieuw: Amerena gaat open
22 t/m 22 mei | Amerena is hét nieuwe zwembed en sportcomplex van Amersfoort. Daar zijn ze zo trots op, dat ze de opening groots vieren. Neem je je zwemspullen mee? We vertellen je namelijk wel wat je gaat doen: kijken naar optredens, meedoen aan gratis clinics en natuurlijk zelf een duik nemen. Neem ook meteen een kijkje bij het gloednieuwe restaurant. Bekijk de site en geef jezelf op waar nodig.

Amerena opent haar deuren

Berlijnse vibes bij de BierTuin

BierTuin in De Nieuwe Stad
27 april | Lust je wel een biertje op Koningsdag? En hou je ook zo van die vrije, Berlijnse sfeer? Loop dan naar het park in De Nieuwe Stad. Het Lokaal heeft daar een heuze biertuin aangelegd! Er zijn lange tafels en banken, live muziek en lekker eten. Je kunt kiezen uit allerlei lokale brouwerijen. En het mooiste is dit biertje op de tap: speciaal oranjebier van Rock City Beers. Proost!

BierTuin bij Het Lokaal