Het nieuwe gezin in wordingNieuw in Amersfoort: bijeenkomst voor (startende) samengestelde gezinnen op dinsdagavond 18 juni in Amersfoort.

Als je na je scheiding opnieuw verliefd wordt is dat natuurlijk heel erg fijn. Als je nieuwe lief al kinderen heeft of je hebt zelf kinderen, dan is het complexer dan wanneer je alleen maar rekening hoeft te houden met elkaar. Wil je niet in de valkuilen van het samengestelde gezin stappen (60% van de tweede relaties mislukt), laat je dan goed informeren.

Op deze bijeenkomst krijg je informatie over de dynamiek van het samengestelde gezin, kun je vragen stellen over jouw specifieke situatie en ontvang je tips over hoe je de basis van jullie samengestelde gezin kunt versterken of ongewenste patronen kunt doorbreken. Ook krijg je informatie over het zgn. Stiefouderschapsplan. Een nieuwe praktische methodiek die je helpt om van je samengestelde gezin een succes te maken.

De bijeenkomst is bedoeld voor ouders die plannen hebben om met hun nieuwe lief te gaan samenwonen of dat al doen en vragen hebben over hun samengestelde gezin.

De bijeenkomst wordt georganiseerd op dinsdagavond 18 juni in Amersfoort (19.30 – 21.30) door gecertificeerd Stiefplan Coach Femke Wessels van Adviesbureau Jouw leven in de steigers. Informatie en aanmelden: femke.wessels@jlids.nl. Beperkt aantal deelnemers. Bijdrage: € 10,- pp of € 15,- per stel. Er staat ook een bijeenkomst gepland op vrijdagochtend 14 juni (9.30 – 11.30).

Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met:

Femke Wessels
Scheidingscoach en gecertificeerd Stiefplan Coach

Mob.: 06-21814481

Mail: femke.wessels@jlids.nl

Foto’s zijn in de bijlage toegevoegd.

websites:
Stiefplan: www.stiefplan.nl
begeleiding samengesteld gezin: http://forlifecoaching.nl/decoachzaak/coaching-en-meer/stiefplan/
Scheiding: www.jouwlevenindesteigers.nl