Theater Plus Klas

Vind je het leuk om samen spelletjes te spelen? Houd je ervan om zelf verhalen te verzinnen en die na te spelen? Ik geloof in de kracht van verhalen, beweging en spel.

  • Untitled 2We gaan met spannende bestaande en zelf verzonnen verhalen veel samen toneelspelen.

  • Je leert ervan om nog sterker in je schoenen te staan,

  • elkaar een hart onder de riem te steken

  • en je handen uit de mouwen te steken!

Emmelie van Dongen heeft al jaren ervaring in het werken met kinderen.

Zij geeft op diverse basisscholen in en om Amersfoort theaterlessen.

Daarnaast is zij afgestudeerd Creatief Therapeut en Gecertificeerd Mindfulnesstrainer.

Als Zelfstandig onderneemster is ze al een tijd actief in onze wijk.

In het kader van Nieuw ondernemerschap start Emmelie ‘Ik versterkende Theaterlessen’ onder de naam Em power ME: voor kinderen in de Nieuwe Sleutel.

Uw kind krijgt de mogelijkheid om zich van binnen sterker en veiliger te voelen.

Locatie: De Nieuwe Sleutel

3 lessen op dinsdagmiddag 19 mei, 26 mei en 2 juni

Voor groep 4/5/6 15:30- 16:30                Voor groep 7/8 16:40-17:40

Kosten: 15 euro voor 3 lessen per kind inclusief wat lekkers te drinken ervoor of erna!

Voor meer informatie neem contact op met mij: Emmelie 033-8883922

of emijnliedje@yahoo.com

Untitled 4Mijn naam is Emmelie van Dongen. Met veel enthousiasme en plezier werk ik met kinderen en jongeren.

Na de HBO opleiding voor Creatieve Therapie richting Drama te hebben afgerond (2003) ben ik, na een jaar de wereld rondreizen, aan de slag gegaan als theaterdocente bij Scholen in de Kunst. Hier heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in het omgaan met diverse kinderen en begeleiden van allerlei groepen. Van kleuters tot groep acht, van groepen met zeven kinderen tot veertig en van gewoon onderwijs tot speciaal onderwijs. In 2010 voelde ik de behoefte om me te professionaliseren en ben ik naast mijn werk de HBO opleiding Theaterdocent gaan studeren. In 2012 ben ik aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht afgestudeerd.

  • Het geven van theaterles en het samen met de kinderen creëren vind ik nog steeds een magisch mooi proces, wat me inspireert en leert over de wondere wereld van kinderen. Echter sinds een aantal jaar zie ik in mijn omgeving steeds meer kinderen, die niet volledig in hun kracht staan. Dit gaat mij aan het hart en in mij groeide de wens om deze kinderen te kunnen helpen om weer helemaal zichzelf te kunnen zijn.

  • Vandaar dat ik nu deze taak aan wil gaan. Om mijn vaardigheden uit te breiden en te verdiepen, ben ik naast mijn werk begonnen met de opleiding tot Mindfulnesstrainer.
  • Begin 2013 heb ik mijn certificaat behaald tot kindertrainer Mindfulness aan de Academie voor mindfulnessteaching. Nu begeleid ik kinderen met behulp van Mindfulness en Creatieve Therapie bij mij aan huis. emmeliekindercoaching.nl

Untitled qwertghj2Ik geloof dat tevreden zijn met jezelf het beste medicijn is tot geluk! En ik neem anderen graag mee op mijn blije pad.