repaircafeIn het najaar van 2014 Start er een kinder- repair Café in de wijk Soesterkwartier. Wij Zoeken handige vrijwilligers (Jong en oud) die het leuk vinden om kinderen en wijkbewoners te helpen hun spullen te repareren. als Reparatiedeskundige kun je één van de volgende zaken repareren:

FIetsen  Klein (elektrisch) huishoudelijk Lampen kleding Meubels computers/software Speelgoed

enz…Weggooien? Mooi niet!

Ben je handig in een van de bovenstaande onderwerpen en wil je je je kennis te delen met  wijkbewoners ?

Geef je dan op via (Jolande.koelewijn@welzin.nl) of bellen naar 06-43141116). Je wordt dan uitgenodigd voor een informatieavond medio september.

Naast de repairders zoeken wij ook vrijwilligers die de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. Je ontvangt de bezoekers en bent aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café.

Mensen die als vrijwilliger betrokken zijn bij een Repair Café, doen dat vooral omdat ze iets voor een ander willen betekenen. Ze willen andere mensen helpen duurzamer te leven, ze willen iets goeds doen voor hun buurt, spullen een langer leven geven en de repareerbaarheid van goederen bevorderen.

Repair Café Soesterkwartier is een initiatief van WElZIN (voorheen beweging 3.0) en diverse vrijwilligers organisaties in de wijk Soesterkwartier. Wij hebben ons aangesloten bij het landelijk concept van Repair Café,slider_2_small (Custom)