unnamed3FM Serious Request 2014 vraagt aandacht voor een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De Dj’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat deze vrouwen opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Het Glazen Huis staat dit jaar van 18 t/m 24 december in Haarlem.

Het  Soesterkwartier in Amersfoort neemt dit jaar het initiatief  om met alle samenwerkende partijen in actie te komen voor Serious Request 2014.

We gaan door middel van allerlei soorten acties  een mooi bedrag voor dit goede doel bij elkaar verzamelen. Iedereen; kinderen, jongeren, ouderen en mensen uit de wijk, kan meehelpen en meedoen met de activiteiten.

Knipsel (Custom)De feestelijke aftrap  is op 13 november a.s. in Puntenburg tussen 14.30 en 16.30 uur, in de weken daarna zijn er verschillende  acties in de wijk, die terug te vinden zijn op http://www.kominactie.nl/wijkleerbedrijf

Het eindbedrag maken we vrijdag 19 december bekend. Na de bekendmaking vertrekken we  naar Haarlem om de cheque te overhandigen.

Een greep uit de acties voor geld:

Flessen met statiegeld, bingo, snoep raden in een snoeppot, muziek handmassage en nagelverzorging, koersbal, Winterkriebels.

Verkoop van: gebreide kerstballen, steigerhouten kerstbomen, omslagdoeken, bewerkte schalen, kop en schotel met kaars, etagères, lekkere hapjes, bewerkte fotolijstjes, …..en er komen nog meer bij. Als hoogtepunt is er van 15 t/m 18 december een kerstmarkt.

Wij nodigen iedereen van harte uit om aan onze activiteiten deel te nemen en/of te doneren.

Kopen mag…graag zelfs!

Wilt u met de actie meedoen?

Sluit u vooral aan. U kunt bellen of mailen.

E-mail: WijkLeerbedrijf@birkhovenzorggoed.nl

Bellen:  06-30116431 (contactpersoon is Rita Scholten)

Wie organiseren mee:

Personen: Thea van der Velde, Jolande Koelewijn, Jikke Straus, Brigit van der Eijnden, Lidy Elbertse, Chris van den Berg, Priscilla Bitterling, Mirjam van der Waals, Gerda Cazander, Tiny Barmentlo, Werner Andrea, Coby Kruithof, Jolanda van den Hoven, Thijs van Zwieteren, Jos Bosschaart, Joke van Burgsteden, Deborah Nok, Gert van der Wolf, Diana Hendriksen.

Bedrijven/organisaties: Wijkleerbedrijf Amersfoort Soesterkwartier, Welzin, BirkhovenZorggoed, Amerpoort, MBO Amersfoort, Gezondheidscollege ROCMN, Pearlwood, Ouderen Steunpunt  De Wissel, De Nieuwe Sleutel, Vakcollege, Prisma College, bewonerscommissie Puntenburg.