VadernachtEen donker bos, grommende dino’s en stoere kinderen… Vorig jaar gaf DierenPark Amersfoort voor het eerst vaders en kinderen tijdens Vadernacht de kans hun tent op te zetten in het DinoBos. Wegens enorm succes, heeft het park besloten dit jaar twee Vadernachten te organiseren.

Vorig jaar waren de tentplekken binnen een half uur uitverkocht, waardoor vele geïnteresseerden niet konden deelnemen aan dit bijzondere evenement. Daarom is er besloten een extra datum toe te voegen, zo hoopt het DierenPark alle belangstellenden te verwelkomen.

Tijdens Vadernacht slapen vaders met hun kinderen in het DinoBos. Nadat de tent is opgezet, kunnen zij genieten van een barbecue en een spannend avondprogramma. Moeders kunnen de volgende morgen aanschuiven aan het ontbijt en daarna kan het hele gezin DierenPark Amersfoort bezoeken.

Al geruime tijd ontvangt het park dagelijks verzoeken en aanmeldingen voor de populaire Vadernacht, maar alle avontuurzoekers maken nog evenveel kans. De voorverkoop van de tickets start aanstaande zaterdag 13 april om 10.00 uur. De vaders moeten er snel bij zijn, want het park verwacht grote belangstelling. Via www.dierenparkamersfoort.nl kunnen tickets besteld worden voor 14 of 15 juni voor de unieke Vadernacht van DierenPark Amersfoort.