7 ska

SKA neemt per 1 juni de activiteiten van het onlangs failliet verklaarde kinderdagverblijf de Larix in het Soesterkwartier over. Hiermee is voor alle kinderen continuïteit van de opvang gegarandeerd.

Het betreft geen volledige overname, want ondanks de inspanningen van de curator en de SKA kan de doorstart helaas niet op de huidige locatie gerealiseerd worden, Gelukkig heeft de SKA een goed alternatief gevonden. De kinderopvangorganisatie kan op zeer korte termijn een geschikt pand aan de Puntenburgerlaan huren, ook in het Soesterkwartier.

De SKA kan daardoor voor alle ouders kwalitatief goede opvang garanderen in de eigen wijk. Voorouders van de Larix die niet in het Soesterkwartier wonen, garandeert de SKA desgewenst een plaats op één van haar andere locaties. Dit sluit aan bij de missie van de SKA om alle kinderen in Amersfoort opvang in de eigen woonomgeving te bieden.

De SKA heeft de intentie een deel van de medewerkers van de Larix een contract te bieden. Zo is er – naast ervaren en deskundige medewerkers van de SKA – een vertrouwd gezicht op de groep aanwezig voor de kinderen en ouders.

Meer informatie
De SKA (Stichting Kinderopvang Amersfoort) verzorgt opvang in alle wijken van Amersfoort en in Hoogland, Hooglanderveen en Leusden, in kinderdagverblijven, peuterwerkplaatsen, voorscholen en bso’s. Kijk voor meer informatie ophttp://www.ska.nl/ of bel 470 13 03.