middag (14) (Custom)Wijkeconomie onderwerp van gesprek

Op 21 februari kwam een groep bewoners, winkeliers/ bedrijven en verenigingen in de Samenwerkplaats van Duurzaam Soesterkwartier bij elkaar om na te denken over de wijkeconomie in het Soesterkwartier. Hoe geven we ondernemers in de wijk een podium was de vraag. En hoe kunnen we elkaar meer helpen? om Op 3 februari worden de resultaten uit deze groep verteld. Dan organiseert Duurzaam Soesterkwartier een mini symposium over de wijkeconomie in de Observant. Hierbij zullen de werkgroepen van Duurzaam Soesterkwartier “acte de présence “geven met een 10 tal presentaties. Aan de orde komen ondermeer veiligheid, milieu, wonen, winkelen, groenvoorziening,wijkeconomie en meerdere onderwerpen.

De bijeenkomst van 21 januari in de Samenwerkplaats bleek buiten de gesprekspartners, werkgroep, winkeliers en Verenigingen ook een aantal bewoners als toehoorders te herbergen.

braderie (22) (Custom)Zeker het onderwerp over de zomerbraderie was een onderwerp met een “levendige”discussie en zal op 11 februari een vervolg hebben.  Het onderwerp op zich zal “breed”uitgezet worden bij alle ondernemers en betrokkene in het Soesterkwartier, zodat dit niet alleen begrenst is door de Winkeliers op de Noordewierweg.

Wordt vervolgd