Wim en RiaTweede kansen niet alleen voor spullen, maar ook voor mensen, een kringloopgezegde dat in dit geval wel heel bijzonder uitpakt!  Willem en Ria ontmoetten, en vonden elkaar in het Kringloopcentrum aan de Zwaaikom.

 “Ik kwam kijken voor een kast en kwam met een dame thuis..”  Dat zegt  Willem (61), kort en bondig, maar vol trots, als we hem vragen hoe hij Ria leerde kennen. Ria (67) vertelt het allemaal wat genuanceerder; ze herinnert zich dat ze op een regenachtige dag in december 2012 met haar winkelwagentje door de winkel in de Zwaaikom wandelde. En dat ze toen bij toeval aan de praat  raakte met een meneer die een kast stond uit te zoeken.. Het gesprek liep zo gezellig en ze hadden elkaar zoveel te vertellen,  dat ze ook samen wat zijn gaan drinken in de koffiehoek  en  “zo is het gekomen”..

Een paar maanden later besloten ze de gok te wagen en samen te gaan wonen. Niet in het mooie huis van Ria,  of in het appartement van Willem, want beiden hadden daar nog teveel herinneringen aan hun overleden partners. Een nieuw begin leek beter; en in maart 2013 betrokken ze hun huidige woning. Nu, na een jaar, durven ze het aan en treden ze in het huwelijk!  Trouw aan elkaar en ook trouw aan het kringloopcentrum.

Vrijdag 28 maart 2014 treden Willem en Ria in het huwelijk.

Gefeliciteerd!  Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden wenst het bruidspaar nog een lang en gelukkig leven samen toe!

(De website redactie sluit zich hier volledig bij aan: Van harte gefeliciteerd en een hele mooie trouwdag en nog heel veel mooie en gelukkige dagen samen.)