Dance Centre Soesterkwartier was 7 mei 2018 een druk bezochte locatie. Als eerste waren om 18.30 uur de Hip Hop groep “de Power Hoppers” aanwezig. Een groeiende groep waar het samenspel en dans de boventoon voert.

De grote zaal was in gereedheid voor de ledenvergadering van Muziekvereniging Coda. Dus dans en muziek in een gebouw,moet goed gaan.

Collega Ton Schimmel van de redactie Soesterkwartier.info en ook lid van Coda was bereid wat te combineren deze avond, dus een camera-bezoek aan de Power Hoppers was het resultaat.

Het was een echte Power bijeenkomst van de Hoppertjes.  Heel even werd er serieus gewerkt aan houding en bepaalde bewegingen. Maar voor de rest was, het op muziek  je “eigen”expressie zichtbaar maken en tot uiting brengen.

Dit geeft niet alleen mooie plaatjes, maar laat ook zien hoeveel plezier deze groep heeft om vooral “samen”aan de slag te gaan.

De  nieuwe aanwas van Hoppertjes zijn nog wat onwennig maar doen al flink mee en goed te zien dat een reeds oud gediende  weer de gelederen heeft versterkt.

Het blijft een geweldig initiatief en wat met name zichtbaar was bij het kinder bevrijdingsfeest dat in de categorie 4  tot 7 jarigen,  veel talent zit.  Binnen de Power Hoppers is vast nog wel plaats voor deze talentjes.

Verslag ,Karel van Rooy

Foto Impressie Ton Schimmel.