DSC_5274Al eerder werd op de wijkwebsite aandacht besteed aan het fenomeen Playground Darts. In dit geval is de specifieke “playground”die van de dart borden in de Speeltuin Soesterkwartier. Deze in competitieverband spelende organisatie bestaat uit diverse teams, gevormd door organisaties/ bedrijven of verenigingen.

De website Playground Darts vermeld een aantal van de aangesloten darters en in welke samenstelling zij optreden. Een wereld op zich.

Een korte mededeling in de sociale media levert in ieder geval een goed gevuld toernooi. En het vermelde aantal van 32 koppels wordt dan ook met gemak gehaald.

DSC_5270Donderdag 26-02-2015 sluit de inschrijving

Dit Toernooi wordt gespeeld in Speeltuin het

Soesterkwartier Noordewierweg 271 Amersfoort

Maximaal 32 koppels vol=vol

Aldus de zaterdag eens poolshoogte nemend in Speeltuin Soesterkwartier. Voor deze gelegenheid van het koppeltoernooi waren de zijzalen van het Speeltuingebouw aangekleed voor de dart wedstrijd. Bar/ koelkast en personeel verhuisd dan gewoon even mee . De zij-zalen lenen zich bij uitstek voor een gemoedelijke bijeenkomst van de darters.

DSC_5210Aan het fanatisme te zien wordt er in deze koppel wedstrijden hard gestreden voor de eer. En niet alleen de deelnemers die zich laten horen, ook bezoekers cq “fans” die komen aanmoedigen zijn aanwezig.

Halverwege de wedstrijd, tekende zich al de twee winnende koppels af. Dit afgaande op de teleurstellende woorden en gezichtsuitdrukkingen van de diverse spelers.

Het zou een zeer spannende avond worden en de medialijnen naar het wedstrijdgebeuren en de redactie bleven lang geopend.

Verliezers ronde : eerste prijs Gert/ Martin tweede prijs Ronald/Wouter derde prijs Tarik/Jeffrey.

Winnaars Koppeltoernooi 28 februari 2015.

Eerste Prijs Dirk/ Martin tweede prijs John/Marco en de derde prijs Eelco/Bert.

DSC_5238Verslag en foto’s Karel van Rooy

Fotoreportage