de sleutelWoensdagavond 28 januari j.l. ging uw verslaggever op pad naar de “Nieuwe Sleutel” om verslag te doen van het Oudercafé. Al hadden wij als begintijd 20.00u doorgekregen, op de evenementenkalender op onze homepage was het Oudercafé aangegeven met als starttijd 19.30u, en dan nemen we het zekere voor het onzekere. Bij de Nieuwe Sleutel aankomend viel het uw verslaggever direct op: geen fietsen in het rek! Is iedereen lopend dan wel gemotoriseerd gekomen? Nee hoor, de starttijd was 20.00u!

Om even voor 20.00u wederom aangekomen, bleek de opkomst nog hetzelfde, één persoon. Rond acht uur kwamen nog twee dames binnen, en daar bleef het bij. Inclusief Jolanda Koelewijn waren er vier dames, en uw verslaggever. Gelukkig was er ook koffie en thee. Diverse mensen hadden zich wegens val, griep of persoonlijke omstandigheden wel netjes afgemeld. Met deze kleine groep werd het een uitwisseling van ideeën over hoe en wat en wel of niet met het oudercafé en eventuele andere groepen/activiteiten in de wijk. Een vervolg zal dit vast in de toekomst nog krijgen. We houden u op de hoogte van nieuwswaardigheden hieromtrent. De volgende bijeenkomst is op 25 februari a.s. ook weer in de Nieuwe Sleutel, inloop en koffie/thee vanaf 19.30u

Het antwoord op de vraag over de mogelijkheden om leeftijdscategorieën op de evenementen kalender apart te zetten: Op dit moment kunnen leeftijdscategorieën nog niet in een apart vak geplaatst worden. In de nabije toekomst hopen we die mogelijkheid wel te hebben op de kalender.

Verslag: Ngie/ Nel Groenendijk