Donderdag 12 januari om 14.15 was het zover! De nieuwe Website voor het Soesterkwartier is geopend! De Website is een onderdeel van het Wijk Bewoners Team (WBT) en wordt beheerd door bewoners. In het voorjaar 2011 is het Redactieteam begonnen met het ontwerpidee voor een mooie Website die gebruiksvriendelijk is voor iedereen, dit is niet zonder slag of stoot gegaan. In een periode van een half jaar met daarin een zomervakantie kwam dan toch de Website tot stand. De Website is ontwikkeld voor en door bewoners.

De openingshandeling van de Website is gedaan door Wijkwethouder Menno Tigelaar. Onder grote belangstelling werd de website gelanceerd met een druk op de knop. Via alle kanalen stroomden de felicitaties binnen, hiervoor onze hartelijke dank! Het was een zeer gezellige middag met koffie en een spoorbielskoekje.

Wij zijn blij met de nieuwe Website, het is een hele verbetering. Met speciale dank aan Webdevelopment Webtaurus en Ontwerpbureau Lale. Voor het redactieteam is het nog even wennen, er kunnen dus wat beginnersfoutjes ontstaan.

Er is nog behoefte aan actieve bewoners die willen meewerken om de Website te onderhouden. Is het iets voor u? meld u dan aan bij de Redactie info@soesterkwartier.info