P3040604De opening, even voorstellen

Donderdag 5 maart om 10.00u opende Toko Indradjaja haar deuren aan de Noordewierweg 68. Jaruwan Sae Sue, werkte jarenlang in de ouderenzorg maar vond het tijd om haar hart te volgen en een nieuwe weg in te slaan. Van huis uit werd zij letterlijk en figuurlijk grootgebracht met de Aziatische keuken. Haar ouders hebben haar laten proeven en alles laten zien wat er zoal in de Aziatische keuken mogelijk is. En omdat ze graag haar cultuur wil uitdragen, heeft ze besloten dat via een eigen Toko te doen.

Indradjaja P3040621

Door de succesvolle franchiseformule Toko Indradjaja, de ondernemende instelling van Jaruwan Sae Sue, en haar liefde voor de Aziatische keuken samen te brengen, kon haar droom werkelijkheid worden en kon zij deze Toko beginnen.

P3040630Het assortiment

Een heel uitgebreid assortiment ligt er in de winkel. keurig gesorteerd, gegroepeerd en geprijsd. Van kleine rijst verpakkingen tot aan de 20 kilo zakken rijst. En de keuze is tussen Surinaamse, Indische, Basmati of witte lange rijst en vele anderen. Zo ook allerlei variaties in Sambal, Kroepoek, kruiden en boemboe’s. Maar ook rijstkokers van klein tot heel groot, rijstlepels, wierook en ruggenkrabbers verkopen ze.

Helpende handenP3040665

Voorafgaand aan -, en op de openingsdag werd Jaruwan Sae Sue bijgestaan door haar gezin bestaande uit haar man Peter, en hun kinderen: Jonathan, Melody en Angelina. Ook goede vrienden zetten zich vooraf en tijdens de openingsdag in. De eerste klanten stonden al om 9.45u te wachten voor de deur. De hulp was dan ook zeer zeker welkom want binnen een uur stond er een rij bij de kassa.

P3040660Actienieuws

In de winkel kunt u de papieren versie halen van de Indradjaja Post met aanbiedingen, nieuws en een recept. De krant verschijnt 1 keer per 6 weken.U kunt de krant ook via email ontvangen. Wilt u de krant per post ontvangen dan dient u daarvoor een aanvraag te doen in de winkel. Een andere mogelijkheid om van één en ander op de hoogte te blijven is via Facebook, want ook daar vind u hen.

Welkom en wat kanP3040650 bewerkt

Toko Indradjaja heeft met z’n frisse uitstraling, haar uitnodigende karakter (gratis koffie drinken) en de afhaal opties van allerlei Aziatische gerechten duidelijk de mogelijkheid om te voldoen aan de wensen van wijkbewoners. Als u vragen, opmerkingen of ideeën heeft hoort Jaruwan Sae Sue het graag. De klanten werden tijdens de opening al van harte verwelkomt, en de sfeer in de winkel was heel goed te noemen. Tijdens de koffie werden er gelijk al verhalen uit Indonesië gedeeld. Zo hoor je nog eens wat anders van over de grens.

Verslag en foto-album: Nel Groenendijk