Winkelpand 2

 

Donderderdag 22 augustus is het eindelijk zover. De tweede winkel van Palletvoordeel opent in Amersfoort. En wel bij ons in het Soesterkwartier. De belangrijkste kenmerken van de winkel zijn dat er voornamelijk A-merken te koop zijn en dat alles tegen een scherpe prijs wordt aangeboden. Omdat het gaat om restpartijen blijft de prijs laag en wisselt het assortiment. Dus wie goedkoop de beste artikelen wil inkopen moet er snel bij zijn, want op = op.

Toeval is het niet dat we deze winkel nu in het Soesterkwartier kunnen vinden. Ondernemer en buurtbewoonster Nini van Doorn was zelf al jarenlang werkzaam in de supermarktwereld en vond het nu tijd om zelf iets totaal nieuws op te gaan richten. En wat is er dan makkelijker dan dicht bij huis beginnen? Al snel werd het voormalig Zeeman pand verbouwd tot Palletvoordeel.

Wie een blik naar binnen werpt, kan nu al zien dat veel bekende kwaliteitsmerken aanwezig zijn. Bovendien wordt dat ook duidelijk door de sticker die buiten op het pand te vinden is. Nieuwsgierig geworden naar dit nieuwe concept? Dan kunt u het beste donderdag even binnenlopen en kijken wat er zoal te vinden is. Misschien wel net dat favoriete drankje van de kinderen, wat lekkers voor bij de koffie of gewoon simpelweg voor de beste aanbiedingen.