Dua Kenci (8)25 oktober 2015,de Puntenburgerlaan is wederom een ondernemer rijker. Op nummer 90 is, na een grondige verbouwing nu een Indonesisch restaurant gevestigd. En heden 25 oktober werd de zaak feestelijk geopend.

Gisteren mocht deze verslaggever al een kijkje nemen in de verbouwde zaak. Nog druk doende met de voorbereiding voor de opening werd de laatste hand gelegd aan de vloerbedekking en de keuken. Een keuken waar menigeen jaloers op mag zijn.

Dua Kenci (22)De zaak zelf ademt duidelijk de Indonesische sfeer en de aankleding is eveneens zeer sfeervol. Met name de wandversieringen zijn al kunstwerken op zich.

Om 17.00 uur was het dan eindelijk zover. De eigenaresse Mary de Graaf verteld vlak voor de opening.”

Ik ben zo blij weer iets voor het Soesterkwartier te kunnen betekenen. Joop en ik zijn als geboren Soesterkwartierders al geruime tijd aan het zoeken geweest naar een locatie voor ons restaurant. En zoals U ziet is het na hard werken gelukt. Hier kunnen mensen genieten van onze Indonesische kookkunsten.

Dua Kenci (15)Zelf vinden we dat we een goede locatie hebben hier op de “kop”van het Soesterkwartier. De hele familie helpt mee in de zaak. Een officiële openingshandeling hebben we niet, de deur staat gewoon open.”

Buiten hebben zich al een groot aantal wachtende bezoekers gemeld. En dan even na 17.00  uur stroomt de zaak vol. Felicitaties volgen en bloemen en planten worden als cadeau’s overhandigd. Veel vrienden en kennissen hebben de gelegenheid genomen om hierbij aanwezig te zijn.

En zo gebruikelijk wordt de hele zaak vol gezet met hapjes en drankjes. In de keuken is het nu rustig. De laatste speciale hapjes worden klaargemaakt. Binnen is inmiddels geen plek meer onbezet en de receptie verplaatst zich gewoon naar buiten. Dua Kenci (45)

Dua Kunci een nieuwe aanwinst voor het Soesterkwartier.

Verslag en foto impressie Karel van Rooy.

Klik hier voor de foto’s