DSC_9823Na een drukke periode van verbouwen en inrichten in het oude magazijn van bloemenwinkel Papillon, was het dan zover.

Vandaag 1 juni 2016 werd om 12.00 uur, met de overhandiging van een bos (thee) bloemen en het heffen van een glas bubbels, Alles4Kidz voor geopend verklaart.

Het voormalig magazijn van Papillon heeft een  “metamorphose “ondergaan. Na een grondige verfbeurt en een nieuwe vloer, zijn de wanden aangepakt, stellingen gemaakt en de toegangsdeuren gebruikersvriendelijk gemaakt.

DSC_9801Het geheel ziet er dan ook verfrissend uit en in de niet al te grote ruimte, staan verrassend veel kledingrekken. Aan de wanden de verschillende soorten en maten kleding, allerlei accessoires en versiersels voor de kleinste klanten.

Diana Jekel en haar man tonen vol trots wat er de laatste weken gepresteerd is. Ze zijn erg blij met de kans die ze nu krijgen om een weliswaar inpandige, winkel te beginnen, achter Mon Papillon.. Met een eigen ingang aan de Primulastraat zijn beide winkels ook gescheiden. De buiten versiersels, banners en aanduidingen  dat hier “Alles4Kidz”gevestigd is komen er aan.

CSC_9950Al ruim voor 12.00 uur staan bezoekers te wachten op het moment suprême. Een poffertjeskraam is aan het opwarmen. Het terras gevuld met tafeltjes en Diana laat de kurk alvast “ploppen”.

Bekenden en nieuwsgierigen vinden al snel de weg naar binnen. Met een glas bubbels in de hand wordt de collectie bekeken.

De hele middag zal het een komen en gaan zijn van bezoekers.  En wat zeker is, Alles4Kidz is een welkome aanvulling in het winkelbestand.

Wij wensen hun veel succes.

Ze zijn geopend op woensdag/ donderdag / vrijdag en zaterdag.

Zie ook het eerdere artikel.

Verslag en foto-impressie Karel van Rooy