Korfbal1Korfbal Vereniging Soesterkwartier hield op 19 april een opendag op haar clubterrein aan de Dollardstraat. De organisator Erwin had veel spelelementen uitgezet om aan de toegestroomde toeschouwers het Korfbal te promoten.

Vanuit het nu 2 jaar geleden vernieuwde kantine/clubhuis “op de heuvel”heeft men een goed zicht over de te spelen wedstrijden .

 

In dit geval werden er gedurende de dag gewoon ook wedstrijden gespeeld in de diverse leeftijdsgroepen. Op het veld voor het clubhuis waren diverse spelletjes georganiseerd gebaseerd op het korfbal. Het meest in trek uiteraard waren de opgestelde korven om te trachtten te scoren.

Om nieuwe leden in de daadwerkelijke korfbalmand te krijgen, konden deze , tot aan de zomerstop, gratis lid worden van de vereniging.

Het bijzondere van deze dag was, dat AKV zich ook had ingezet voor een goed doel, namelijk Pax. Kinderhulp. Door gebruikte kleding in te zamelen wil men deze stichting helpen.

In de loop van de ochtend hadden zich meerdere belangstellende als lid al opgegeven, dan wel geïnformeerd naar de Korfbalvereniging.

Ondanks de concurrentie van andere activiteiten in het Soesterkwartier sprak de Voorzitter over een geslaagde dag.

Voor verdere informatie kan men terecht op internet:. http://www.akvsoesterkwartier.nl/

Korfbal2 Korfbal3 Korfbal4