BurgerinitiatiefEen belangrijk onderdeel is de informatiemarkt voor alle initiatieven uit de stad. Het stadscafé is een onderdeel van het inwerkprogramma voor nieuwe raadsleden. Deze zullen dus naar verwachting nagenoeg allen aanwezig zijn. Er is ook belangstelling van buiten de stad. Mogelijk zijn er ook nog andere mensen aanwezig met een visie op en een mening over burgerinitiatieven. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Op de initiatievenmarkt kunnen initiatieven zich presenteren aan inwoners, ambtenaren en aan de (nieuw gekozen) raadsleden. Alle initiatieven zijn van harte welkom: voor de stad en voor de buurt, klein en groot, beginnend of al een tijdje bezig, formeel of informeel.

Wilt u zich presenteren op de informatiemarkt? Mail dan naar info@hetnieuwesamenwerken.net.

Geeft u even aan of u een kraampje, een statafel of een flipover nodig heeft? Wij zorgen dat het er voor u staat en dat u uw idee of initiatief aan de aanwezigen kunt laten zien, ideeën uit kunt wisselen, raadsleden kunt benaderen, etc.

Het Stadscafé is in De Observant, Stadhuisplein 7. Vanaf 19.00 start het Stadscafé met de informatiemarkt. Vanaf 20.00 uur presenteren de werkgroepen hun resultaten. Daarna is er alle ruimte om nog een (vervolg)bezoek aan de informatiemarkt te brengen en natuurlijk om elkaar te ontmoeten.

Wij verzoeken jullie om dit bericht te delen met jullie eigen achterbannen zodat zoveel mogelijk Amersfoorters met hun initiatieven en ideeën met elkaar en de gemeenteraad in gesprek kunnen gaan.

Informatie over deelname aan de informatiemarkt is ook verkrijgbaar bij het WBT, neem contact op met Joke Sickmann 033 4611474